everybody_lies

5 životnih( ANTI) mudrosti

By in Razonoda, Životarije on 09/04/2014

preporučio dr. House

Kako je u posljednje vrijeme moderno pronaći izvor životne inspiracije u nekom modernom književniku ( npr. Paul Coelho) ili ostrajelom kantautoru ( npr. Đorđe Balašević) ili još bolje uvaženom piscu i pjesniku ( npr. Charles Bukowski) . Na našem blogu nećete naći životne inspiracije tako modernih izvora . Ostavljamo to cjelokupnoj (FB,Instagram, Twitter )populaciji, s prijedlogom da prije nego objave citate pročitaju i cijelu knjigu.

Naš moderni izvor mudrosti nije stvaran ( lik je iz serije)  i više nije moderan ( serija se prestala prikazivati).  Budimo realni, Hugh Laurie je vrhunski glumac ali scenaristi serije dr. House su pravi kraljevi cinizma.

Donosimo 5 životnih( ANTI) mudrosti po dr. House. Ako i vi ne volite poplavu Coelhoa, Bukowskog i Balasevica na drustvenim mrezama, uživajte.
1.    Dobijem li bonus, ako se pravim da mi je stalo ?  ( upotrebljivo u obiteljskim i poslovnim situacijama)
3096196287_1_5_UfswEptS

 

2.    Na trenutak sam čak pomislio da ste pametni. ( također upotrebljivo u obiteljskim i poslovnim situacijama + za posebno hrabre pri pregledu kod specijalista)

facebook_-642580900

 

3.    Dobro sam. Samo nisam sretan. ( I to je sasvim u redu, nitko nije sretan cijelo vrijeme i ne mora biti)

T2R9A22531

 

4.    Nisam  sretan, ni nesretan. Ne osjećam se dobro, niti loše. Ne osjećam ništa. (Realno ovaj stadij se postiže samo tableticama koje pije doktor House, ipak bilo bi lijepo postići ovakvu katarzu prirodno u trenutku kada nam je teško)
nothing house

 

5.    Svi lažu. ( Nema potrebe za objašnjenjem, to je tako i točka)

everybody_lies

Comments are closed.