ec04ff4ea0dfc5a814acfdd95ede3364

Organizacija dječjeg rođendana u 10 laganih koraka

By in Životarije on 24/03/2014

Evo par praktičnih savjeta kako si olakšati taj „najdraži“ dan u godini.

Svakom ( ok, prosječnom) roditelju ( čitaj : majci) poseban je stres organizacija dječjih rođendana. Sve treba biti savršeno : slavljenik u centru pažnje, gosti posluženi, uređenje idealno i fotografije savršene.  I onda … kaos … slavljenik plače, ne znate tko je donio koji poklon, djeca su već pri ulasku pokidala dekoraciju, crno vino prosipano po vašem bijelom kauču, baterije prazne u foto aparatu.

 1.   Redovito se tijekom proslave podsjećajte da nakon proslave ovog rođendana ne morate organizirati dječji rođendan idućih 364 dana . ( ako imate više djece,  onda ipak morate )
 2.    Pozivnice pošaljite online ( vodite računa o ljudima koji ne koriste često internet, njima pošaljite sms)
 3.    Zamolite goste da potvrde svoj dolazak

 4.    Dekoracija : baloni su više nego dovoljni za vaše dijete ( sve ostalo kupujete samo zbog sebe)
 5.    Poslužite djetetovu najdražu hranu ( makar to bili i gumeni bomboni, ne želite dijete na rođendan naganjati preko sobe da nešto pojede)
 6.   Kupite tortu ( ako ste slastičar napravite ju sami, ostali : treba li vam dodatna briga oko toga hoće li se Hello Kity raspasti)
 7. Pozovite talentiranog prijatelja koji se bavi fotografiranjem  ( svi imaju bar jednog takvog) i zamolite da opali par fotografija

 8.   Nemojte svoje dijete tjerati da radi ništa što ne želi – zapamtite njemu je rođendan i to što ne želi sada puhati svjećice nije najgore na svijetububamara
 9.   U koliko nakon rođendana  niste sigurni od koga ste dobili koji poklon, svima pošaljite sms sadržaja : Odličan je poklon, već smo isprobali.

   

 10. I konačno : imati proslavu je uvijek dobro. Ne morate popričati sa svima , ne mora sve biti savršeno. Važno je da je klinac/klinceza sretna i  da se nitko ne ozlijedi. Kada svi odu, popijte veliku čašu vina i čestitajte si još jednu godinu svog malog čuda.  

Varijanta B

1.       Iznajmite rođendaonicu!

Comments are closed.